• 1

Posjete

Osobi koja je smještena u Dom, unatoč brizi osoblja i vrhunskoj usluzi koju dobiva, preseljenje iz vlastitog doma u Dom za starije i nemoćne osobe predstavlja veliku životnu promjenu, koja kao takva može biti vrlo stresna. Iznimno je bitno da u tim trenucima osoba ima podršku i ljubav obitelji te da se tokom svojeg boravka u Domu ne osjeća napuštenom i odbačenom. Redoviti kontakt s obitelji i ostalim dragim ljudima od neprocjenjive je važnosti za korisnika i njegovo opće stanje, stoga su vam naša vrata svima otvorena i uvijek ste dobrodošli. Družiti se možete u sobama, ali i u zajedničkim dnevnim boravcima na svakom katu, kao i u vanjskim prostorima Doma kada to vremenske prilike dozvoljavaju.

Dom je otvoren za posjete svaki dan, ali u određenom terminu, a s ciljem poštivanja svakodnevnog rasporeda korisnika u Domu glede konzumacije obroka, njege, radnih aktivnosti i slično:

Stambeni dio: od 09,00 sati do 11,30 sati i od 14,00 sati do 19,00 sati.

Odjel pojačane brige i njege: od 9,00 sati do 11,30 sati i od 14,00 sati do 17,30 sati.

U posjetu korisniku smještenom na Odjelu pojačane brige i njege može ući manja grupa posjetitelja (2 – 3 osobe).

Molimo posjetitelje da se pridržavaju Kućnog reda Doma NOVINŠČAK te da poštuju privatnost i dostojanstvo ostalih korisnika našeg Doma.